سرطان

 

خلاصه تحقیق درباره سرطان


سرطان يكي از شايع ترين انواع سرطان است كه هرساله باعث مرگ و مير فراواني در بين ن و مردان مي شود (68 و 69). سرطان در ایالات متحده آمریکا یک مشکل عمده بهداشتی است (23) و پس از سرطان ریه دومین علت مرگ ناشی از سرطان ها می باشد (24 و 55 و 70). تخمین زده می شود سالانه 1/1 میلیون زن در سراسر جهان به سرطان مبتلا شده و 410000 نفر در اثر این بیماری جان خود را از دست می دهند (38). همچنین در امریکا بیشتر از 190000زن و 1900 مرد در سال دچار این بیماری می شوند و 40000 نفر نیز در اثر سرطان فوت می کنند (23). بالاترین وقوع سرطان در اروپا و ایالات متحده گزارش شده است (71). این سرطان 26% تمام سرطان های تازه تشخیص داده شده در ن را تشکیل داده و مسئول 15% مرگ های وابسته به سرطان در ن می باشد (72). طبق آمارهای فعلی، خطر ابتلا به سرطان در طول عمر زن 1 به 8 است. هنگامی که این خطر در سنین مختلف در نظر گرفته شود، خطر ابتلا به سرطان در سن 39 سالگی 1 در 210 ، و خطر ابتلا در سن 59 سالگی 1 در 26 است. تقریبا 80 % از موارد سرطان ، بعد از 50 سالگی تشخیص داده می شود (23).
سرطان وقتی بوجود می آید که DNA به عنوان سیستم کنترل کننده اعمال سلول، تغییر کرده و رشد و تقسیم سلول از کنترل خارج شود. به هنگام بروز سرطان رشد وتکثیر سلولها از مهار و کنترل خارج می شود و تعداد زیادی سلول جدید ایجاد می شود که به تدریج منجر به ایجاد توده یا تومور سرطانی می گردد (73). سرطان در واقع تومورهای بدخیمی هستند که بطور معمول در سلول های اپی تلیالی لوبولی- مجرایی به وجود می آیند و از طریق سیستم لنفاوی به گره های لنفاوی زیربغلی گسترش می یابند. پس از آن تومور می تواند به نواحی دور دست بدن نظیر ریه ها، کبد، استخوان و مغز متاستاز دهد. وجود سلول های سرطانی در گره های لنفاوی زیربغلی نشان می دهد که رشد تومور تنها به نواحی مجاور محدود نمی شود، بلکه تومور توانایی گسترش به نواحی دور دست را نیز دارد. اکثر سرطان های اولیه آدنوکارسینوم هایی هستند که در ربع فوقانی خارجی واقع می باشند (71).
سلول های سرطانی بر مبنای این که به غشا پایه تهاجم کرده و از آن عبور می کنند یا خیر می توانند سرطان مهاجم  یا سرطان درجا  باشند. که از سرطان های درجا می توان به کارسینوم لبولی  و مجرایی درجا اشاره کرد، و از کارسینوم های تهاجمی می توان به بیماری پاژه نوک ، کارسینوم مجرایی مهاجم، آدنوکارسینوم همراه با فیبروز، کارسینوم مدولاری، موسینی، پاپیلری، توبولار ، لبولی تهاجمی و سرطان های نادر (آدنوئید کیستی، سلول اسکاموس آپوکرین) اشاره کرد (72 و74 و 75). کاسینوماهای به دو گروه عمده مجرایی (حدود 85% سرطانهای ) و لوبولار (حدود 15% سرطانهای ) تقسیم شده که بیشتر به صورت غیر مهاجم یا مهاجم دیده می شوند (76)


 

فرمت فایل:Word
تعداد صفحات:49
قیمت:30000 تومان

دانلود فایل

 


محصولات پیشنهادی:

جزوات کنکور کارشناسی ارشد معماری

 

سوالات آيين نامه راهنمايي و رانندگي

 

سوالات آزمون استخدامي ارگان هاي دولتي

 

کاتالوگ رنگ مو آلبورا-Albura

 

بهترین سایت برای دانلود پاورپوینت


بانک دانلود تحقیق و مقاله


خرید و سفارش اینترنتی

دانلود تحقیق درباره Sata-IDE

دانلود تحقیق درباره نیروگاه بخار

دانلود تحقیق-آموزش فوتبال

دانلود تحقیق درباره ناصرالدین شاه قاجار

دانلود مقاله با موضوع جامعه سالم از دیدگاه قرآن

دانلود رایگان ضرب المثلهای فارسی و قدیمی

دانلود تحقیق و پژوهش با موضوع افسردگی

سرطان , ,های ,  ,سلول ,تومور ,سرطان , در ,به سرطان ,می شود ,سرطان های ,درباره سرطان ,تحقیق درباره سرطان

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

landfile معرفی وبلاگ های فعال در زمینه دانلود کتاب گل سنگ فروشگاه اینترنتی قاصدک طلایی فیلم مگ دنیای از خوشمزه ها دارو و درمان فین شناسی دانلود فایل ها calisthenics کليستنيکس